Complexe vraagstukken beantwoorden: dat is wat we doen

Wij kunnen op het administratiekantoor in Ede een breed scala aan bedrijfsadvies en begeleiding aanbieden. Denk aan bijvoorbeeld belastingadvies, complexe belastingaangiften, en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij ook optreden als onafhankelijk bedrijfsadviseur voor gedegen advies bij zeer complexe vraagstukken.

Wij kunnen je onder andere van dienst zijn bij:

Begeleiding bij je bedrijf in Parkstad

Je hebt groei ambities en je bent DGA of hebt een onderneming in Parkstad? Met specialistische begeleiding zijn we je graag van dienst. Dit doen we met een vast interval die werkt voor iedereen. Cijfers van de onderneming worden onder begeleiding van een consultant met de directie besproken. Door o.a. aanpassingen in de product- en marktstrategie word gekeken in hoeverre de winst of marge kan worden vergroot. Tevens komen andere delen van de onderneming zoals belastingadvies, marketing, personeelszaken en financieringen aan bod. Wij helpen met bouwen aan een onderneming die klaar is voor de toekomst.

OAMKB werkt alleen met senior adviseurs. Zij kunnen met hun uitgebreide kennis en ervaring de perfect service leveren. Geen vraag is te complex. Een hoge mate van complexiteit is voor hen juist een uitdaging en gaan deze daarom dan ook graag aan. De betrokken consultant kent je bedrijf en privé situatie. Zo kan een algehele inventarisatie samengesteld worden van alle risicofactoren op bijvoorbeeld juridisch, financieel en/of fiscaal vlak. Voor elk risico kunnen we de beste oplossing voordragen. Door onze systematiek kunnen wij erg effectief te werk gaan. Wanneer de consultant de rol van regisseur aanneemt kunnen de belastingadviseur, notaris en advocaat nog effectiever werken en zodoende kosten besparen. Ben je benieuwd naar wat OAMKB voor je kan betekenen bij bijvoorbeeld begeleiding bij belastingadvies in Parkstad? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvende een offerte aan.

 

 

Nu meer weten!