Oplossingen

Oplossingen in Parkstad

OAMKB denkt oplossingsgericht. Al onze proactieve medewerkers ontdekken graag samen met jou wat het beste past bij jouw onderneming. Zie hier een overzicht onze oplossingen voor:


De juridische ondersteuning wordt verzorgd door HBO Juristen. Zij adviseren en ondersteunen in het belang van jouw bedrijf. Zo krijgt je onderneming in Parkstad en omgeving altijd het beste advies.

Wanneer je de volledige boekhouding aan ons administratiekantoor in Parkstad uitbesteedt kan je dit een flinke besparing opleveren. Zo kun je op jaarbasis een volledige boekhouder besparen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een gedeeltelijke uitbesteding. Ook bestaat er de optie een boekhoudpakket samen te stellen dat jezelf bijwerkt of dat wij dat doen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij OAMKB. Zo hebben we niet alleen eigen accountants en administrateurs in dienst, maar beschikken we ook over een landelijk netwerk van belastingadviseurs, fiscalisten en financieel adviseurs. De keuze is aan jou.

Ons administratiekantoor hanteert voor alle geleverde diensten, die vanaf elke locatie bereikbaar zijn, een hoogstaand serviceniveau. Je krijgt een persoonlijke online adviseur tot je beschikking. Deze professional is altijd bereikbaar via telefoon, email, sms of Whatsapp. Door middel van bijvoorbeeld Skype kunnen we onnodige autoritten besparen. Het maakt niet uit waar je onderneming is gevestigd. Ook buiten Parkstad zijn we je graag van dienst. Wij maken bij aanvang gelijk de boekhouding volledig inzichtelijk. Zo wordt het duidelijk op welke elementen je kunt besparen. En we helpen je hoe je op deze informatie kunt sturen.

Bekijk nu de mogelijkheden hoe online accountancy jou kan helpen door een vrijblijvende offerte aan te vragen of door het gewoon gratis uit te proberen.

Wij hebben oplossingen voor: